Birodalmi Krónika

warhammer blog

Breaking news

with one comment

Adásunkat megszakítva, kapcsoljuk a

European Warhammer Championship- “Team Spirit”, 2009

téren tartózkodó kollégánkat:

gojo, a tied a szó!

Köszönöm Mónika!

Nos egyelőre az látszik, hogy megkezdődött a tüntetés. A létszámot nehéz megítélni, az emberek még gyülekeznek. A jelen lévők éppen transzparenseket készítenek, ilyen és hasonló szövegekkel, minthogy “Le a KGB vel, éljen az FBI!”, “Győző vesztettél!” stb…Warhammerológusok szerint a helyzet nem kecsegtet sok jóval, bár mindig hozzáteszik, hogy a helyzet már évek óta változatlan, várható volt, hogy ismételt elégedetlenség üti fel a fejét. Egyikük viccesen megjegyezte, hogy reméli nem fajul odáig a történet, hogy a Team Spirit teret át kell majd nevezni Kill Team térré…

A tüntetők elmondták, hogy addig nem mennek haza a térről, amíg az általuk csak triumvirátusnak nevezett vezetőség nem mond le. Szerintük a vezetőség nem tartotta be a törvényeket, rossz döntéseik miatt pedig warhammeres körökben támogatottságuk olyan mélyrepülést hajt végre, hogy legitimitásuk megkérdőjelezhető. Egyesek egyenesen illegitimnek kiáltották ki őket. Néhányan megjegyezték azt is, hogy a korrupció, a bratyizás meg a mutyizás olyan nagy méreteket öltött, hogy csak egy teljes megtisztulás segíthet. Véleményük szerint a vezetőség holdudvarába tartozó emberek már mindent megengedhetnek maguknak, míg a valóban teljesítő warhammerek (sic!) nem jutnak egyről a kettőre, hiába tesznek meg ezért mindent. Volt aki elmondta, hogy egy ilyen helyzetben csak az előrehozott választás lehet a megoldás.

A tüntetés egyelőre még békésen zajlik, a Bala feliratú mellénnyel ellátott rendvédelmi erők már gyülekeznek ugyan, de eddig nem kellett közbeavatkozniuk. Reméljük, hogy nem lesz szükség az újonnan begyakorolt Sün formációra.

gojo, Birodalmi Krónika, Rpg.hu fórum

stúdió

köszönjük gojo!

Tudósítónk természetesen továbbra is a helyszínen tartózkodik, amint új hírekkel tud szolgálni arról azonnal beszámolunk!

Epic fail gyerekek, epic fail…

Written by gojo

2009/04/13 - 02:19

hírek kategória

Egy hozzászólás

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ááááá 🙂

    LOL!!!!!

    Bala

    2009/04/14 at 15:53


Hozzászólás